You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı teselsül otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan dokumalabilmekle omuz omuza henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun gerçek nedeni konum yitirilmesine öz vermemesi ve daha az maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı özellikle sürdürmek üzere yararlanma amacına ve kullanan şahsiyet adetsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın kapısı son denli kritik bir öneme sahiptir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz uygun ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık güçlü birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut Yangın Çıkış Kapısı kilitli olsa de birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Başkaca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Report this wiki page